VOLEIBOL JORNADA 8. COL·LEGI SANTA ANNA-COL·LEGI EPISCOPAL

Jornada 8. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Infantil Femení.
Col·legi Santa Anna – Col·legi Episcopal
Primer set: 15-25
Segon set: 12-25
Comentaris de Carles Tersa , entrenador de l'equip.
"Vuitè partit de la lliga escolar de voleibol dels Jocs Esportius del Segrià, entre el Col·legi Santa Anna i el col·legi Episcopal al seu pavelló poliesportiu.
A l’inici del partit, les jugadores del equip de voleibol de l’escola Santa Anna van sortir amb moltes ganes i ben concentrades per a enfrontar-se a un dels equips forts de la competició. Malgrat la diferència en el marcador que poc a poc van anar aconseguint les rivals, es va notar una construcció en el atac molt sòlida a partir dels tres tocs, on fins i tot van ser capaces de realitzar atacs potents a partir de remats de les jugadores atacants. En defensa, una bona col·locació a la pista i una gran capacitat de bloqueig van ser claus per a retornar atacs rivals molt complicats.
Al segon set, van seguir concentrades i lluitant cada punt, però una bona ratxa de servei de l’equip contrari les va distanciar al marcador 03 a 12. Després de trencar la ratxa es van venir avall i van perdre la concentració i les ganes que havien demostrat al primer quart. Ja era més complicat trobar bons atacs i la comunicació a l’hora de defensar no era tan eficaç. El partit va seguir sent un intercanvi de punts on, al final, l’equip de l’escola Episcopal s’enduia el set i la victòria al seu camp gràcies al parcial a l'inici del set.
Felicitats i ànims per a les jugadores del Santa Anna, les quals, jornada a jornada, van demostrant una millora en el seu joc tant individual com col·lectiu."