Viatge a Itàlia 4t ESO

Després d'haver gaudit d'unes esplèndides vistes de Pisa des de dalt de la seva torre inclinada i visitar la seva Catedral, avui hem visitat la meravellosa ciutat de Florència. Tan bon punt hem arribat, hem parat al mirador de Michelangelo, on es pot gaudir de les millors vistes de la ciutat. Després ens hem endinsat en els seus carrerons que ens han portat fins al Palaun Pitti i d'allí al no menys sorprenent Ponte Vecchio, també conegut com a “pont de les joieries”. Hem passat per la Galleria dels Ufficci, d'allí a la Plaça de la Signoria, la Plaça de la República i finalment hem arribat a la majestuosa i sempre impactant Santa Maria di Fiore coneguda com Il Duomo.
Després d'agafar forces amb un bon dinar, hem anat a visitar el Mercat de Sant Jaume i el Mercat de la Palla. Després, tot passejant hem arribat a la Basílica de la Santa Croce.
Tot seguit hem fet ruta cap a San Giminiano, un poble medieval que, avui en dia, encara conserva algunes de les seves tan conegudes torres, on hem tingut el plaer de poder degustar un dels millors gelats del món.