SANTA ANNA DOS PREMIS A LA LEGOLEAGUE LLEIDA

SANTA ANNA TEAM ha estat classificat per anar a la Final Legoleague d’Espanya, amb el SEGON PREMI del concurs a Lleida, i SANTA ANNA PRIMARY ha obtingut el Premi Bombers a la MILLOR PRESENTACIÓ DEL PROJECTE D’INVESTIGACIÓ.
Moltes felicitats als dos equips, formats per alumnes de 4t d’ESO i alumnes de 6è d’Educació Primària, i també als seus professors i entrenadors, el Jordi i la Laura.

La tercera edició de la First Lego League va tenir lloc a Lleida, el dissabte, 22 de febrer, i van participar-hi 24 equips de 19 col•legis. Organitzat per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, aquest concurs pretén promocionar la investigació, la robòtica i l’enginy per a donar solucions al repte “Nature’s Fury”, els desastres naturals.

L’equip Santa Anna Primary, format per 10 alumnes de 6è de primària del nostre col•legi, ha participat a la competició amb molta il•lusió i entusiasme. El seu projecte d’investigació pretén minimitzar els riscos de les inundacions amb la proposta de sensors especialitzats.
Han estat moltes les hores de treball i esforç que els nostres alumnes de 6è han dedicat per aquesta tasca. Han après que treballant tots junts fan més i millor que si ho fa un de sol, han demostrat un nivell de superació i entrega per la feina ben feta, i sobretot han compartit l’experiència de créixer junts per un objectiu d’equip.

Tota la feina s’ha vist recompensada el dia de la competició, ja que l’equip ha estat guardonat amb el Premi Bombers a la millor presentació de projecte científic. Amb aquest premi es reconeix la tasca dels alumnes com a grans comunicadors del seu projecte científic, que han presentat davant dels jutges i públic.

L’equip Santa Anna Team, format per 10 alumnes de 4t d’ESO, ha realitzat molt bona puntuació en la competició de robòtica i ha presentat el projecte d’investigació amb una solució d’aplicació mòbil per a avisar a la població en cas de desastres naturals. Aquestes dos treballs han estat guardonats amb el Segon Premi Legoleague Lleida i la classificació per a la Final d’Espanya.