Escape Room Matemàtic

Avui els alumnes de 5è i 6è de primària hem hagut de resoldre un crim! La senyora Gloria va ser assassinada i tenim 4 sospitosos! Serem capaços de trobar l’arma del crim? Es tracta d’un “Escape room” dissenyat pels alumnes de 3r d’ESO C, en el qual, a través de la resolució de diferents dilemes i endevinalles matemàtiques, han d’anar superant fases fins trobar la prova definitiva que els permeti resoldre el cas.

Competició de la First Lego League

El dissabte 22 de maig es va celebrar la competició de la LEGO LEAGUE, un torneig organitzat en la nostra ciutat per l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida però que també se celebra en diferents dies arreu de tot el territori espanyol. Els participants d'entre 6 i 16 anys han de posar tot l'enginy per crear unes maquetes i unes peces motoritzades amb Legos on l'esport i una vida activa fos el protagonista (repte d'aquest any). Els nostres alumnes han estat els guanyadors del Premi a la Millor Maquesta i Premi als Valors Lego.

Sortida a Ull de Bosc del cicle inicial

Els nens i nenes del cicle inicial hem anat al nucli zoologic d'Ull de Bosc (Gimenells). Hem conegut l'entorn i hem gaudit d'un dia en contacte amb la natura i la fauna. Hem fet una àmplia visita guiada als animals. Hem vist: tortugues, cavalls, ponis, gallines...i molts més! Per la tarda hem fet tallers de natura relacionats amb les plantes de l'entorn. Els nens i nenes de 1r van fer un taller amb pots de vidre, sal comú i herbes i els de 2n un sac d'hèrbes aromàtiques. Ho hem passat molt bé gaudint de la natura.

Pàgines