Notícies

Plantem una llavor! Que passarà?

Avui els nens i nenes de 1r de cicle inicial al treball del projecte de medi de les plantes hem fet l'experiment de plantar una llavor de llentia o de mongeta en un vas amb cotó fluix i una mica d'aigua. Estem intrigats per saber què passarà d'aquí uns dies....què passarà amb la llavor? què sortirà ? es farà molt gran? Anirem observant dia a dia.

Participació de 4t d'ESO en el Gran Recapte

Els alumnes de 4t d'ESO hem participat del Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments. El divendres 1 de desembre vam participar en el Recapte d'aliments en els supermercats més propers al col·legi: Mercadona, Bonàrea i Plusfresc. També vam fer de voluntaris amb la classificació dels aliments el dilluns 4, en el pavelló que la Fira de Lleida havia habilitat per aquesta tasca. Van ser dos dies molt intensos i emocionants. Ens va agradar molt participar i ser voluntaris.

S'apropa el Nadal!

Ja s’apropen unes dates especials, per als més petits, el seu primer Nadal, un temps per descobrir la màgia d’aquest temps tan especial. A la llar hem començat decorant l’aula amb motius nadalencs i ho hem fet estampant les mans amb pintura i fent un arbre molt bonic amb unes boles de neu, i amb l’ajuda de les famílies hem decorat el “hall” amb uns fantàstics ninots de neu que han elaborat juntament amb els seus fill/es. També hem pogut experimentar amb la Panera de Nadal, plena de boles, diademes, barrets, panderetes, garlandes... , ens ho passem molt bé jugant i escoltant Nadales!

Sortida 1r ESO: CdA La Noguera

El passat dijous dia 30, els alumnes de 1r d’ESO vam anar a Sant Llorenç de Montgai a realitzar un Camp d’Aprenentatge sobre la Prehistòria. Un cop a lloc, i havent esmorzat, vam realitzar la 1a part dins del centre degut a la boira i les baixes temperatures; quan el sol ens va visitar, vam continuar les activitats a l’exterior del centre. Primer vam fer una visita als tipus de vivenda del Paleolític i del Neolític, els espais de cuinar ... Acabada la visita, vam fer d’autèntics arqueòlegs, en parelles i amb molta paciència vàrem trobar restes òssies i arquitectòniques.

Pàgines