Santa Anna participa en la competició Divirtiéndose con el Atletismo

El passat divendres cinc alumnes de tercer d'ESO, van competir a les Pistes d'Atletisme "Les Basses" en una prova en la que intentaven aconseguir bones marques per a intentar classificar-se per a la final que se celebrarà a Madrid els propers 1 i 2 d'Abril.
La competició va comptar amb marques molt destacades com el Salt d'Alçada de Joan Pané amb 1,65 marca que representa la 4a millor marca catalana de la categoria. En aquesta mateixa prova Joel de Miguel també va pujar fins a 1,55 m. Altres marques destacades van ser les de Marc Vidallet amb 7,5 als 60 m.ll i 9,94 en llançament de Pes. Raúl Galiano va marcar 7,7 als 60 m.ll, 10,33 en llançament de Pes i 3,16 als 1.000 m.ll. Joel De Miguel va realitzar 7,5 als 60 m.ll, 8,9 als 60 metres tanques i 9,20 en els 1500 metres marxa. Finalment Simeon Makenzo amb 7,8 en els 60 m.ll, 8,97 en llançament de pes i 9,37 en els 1.500 metres marxes.
Els set millors col·legis d'Espanya segons la puntuació obtinguda es classificaran per a la fase final, on els nostres participants tenen serioses opcions a accedir. Recordem que l'any 2014 el nostre centre la es va estar sots-campió d'Espanya i en 2015 es va classificar en tercera posició.